20 Ağustos 2008 Çarşamba

COOOOLD IKEA 7 nisan 2006

Bitti, aramizdaki tum bag koptu... Geri gelmesi cok zor, artik Ikea da siradanlasti gozumde... Oysa ki ne hayaller kurmustum onunla ilgili; Ikea binasinda yasamak, o olmazsa orada calismak, ya da en kotusu bir ziyaretimde "yanlislikla" kapanis saatini kacirip yine yanlislikla cikis kapisini bulamayip tek gecelik keyif yapmak... Maalesef artik butun urunlerin fiyatlarini sozlu katalog gibi siralamak yok, ya da afedersiniz wc'de kataloga bakip bakip turlu kombinasyonlar yapmak da... Kayanin sevinc nidasini duyar gibiyim. Onun gibi bir cekyat/bir tv'lik bir adam icin koca bir Ikea magazasinin ne buyuk bir israf oldugunu dusunebilir musunuz...

Bugun İbo ile Ikeaya gittik. Bilin bakalim kim "hic birsey almayacagim" dedikten sonra 20 kalem malla torbalarini tasiyamaz hale geldi? Yine kim aldiklarini evine tasiyamadigi icin arkadasi tarafindan eve birakildi? Ve bilin bakalim kim eve birakilma karsiliginda Moda parkinda cocuklarin pesinden kostu? Yani bu karsilik olayini katiyen kabul etmez ama biz Kaya ile Ankara dedikodularini konusurken o Sinani mor kaydiraktan kaymasi icin ikna etmeye calisiyordu... Bu arada Moda parki ve hava oylesine guzeldi ki... Bak bak İstanbulda Beyoglundan baska bir yer tanimam diyen genc nerede? Eh, Moda da fena degil, ama deprem korkutuyor beni. Peki bu deprem denizde olursa denizde catlak olusmuyor mu? Bu catlaktan su iceri girmiyor mu? Ne kadar giriyor acaba? Catlak dolana kadarsa... Dunyada deniz kalmazdi.. cok zekiyim.

Ya valla olacak is degil ya... Su okuduklariniz benim yazdiklarimin yarisi. Br sey oluyor post this entry tusuna basinca ve yazim siliniyor. Sonra ustte bir yazi cikiyor simdi yok oldu gerci o yuzden ne oldugunu yazamayacagim, ona basinca da yarisi geri geliyor yazimin. Allah Allah, ne enteresan di mi?

Cold Casein jenerik muzigi harbiden cok etkileyici... BU diziyi neden sevdigimi anladim; o salak sacma CSIlar gibi donuk degil. Kadincagiz pasa pasa dedetikligini yaptiktan sonra evine gidip kedisini oksayarak gunu degerlendiriyor. Yani sanirim degerlendiriyor, cunku o sirada muzik caldigi icin ne konustugu ve ne dusundugu filan, hic birsey anlasilmiyor. Degerlendirmesini umuyorum, ona da bu yakisir.

Neyse, jaa neee...

Hiç yorum yok: